COMSOL Multiphysics®   2013-09-13 14-23-43_Square website

Physixfactor maakt gebruik van de Finite Element Method (FEM) software van COMSOL. Als COMSOL consultant heeft Physixfactor ervaring met de software in veel uitdagende problemen. De software is in een moderne programmeertaal geschreven en is geschikt om toe te passen op veel problemen in de industrie. De FEM software maakt gebruikt van meerdere natuurkundige modules, en het is mogelijk om meerdere gebieden van de natuurkunde te combineren om uw probleem op te lossen. Wanneer u twee of meer modules gebruikt voor complexe berekeningen kan het erg moeilijk worden. Dus als u dit ondervindt, dan is het misschien een idee om uw simulatie probleem uit te besteden aan Physixfactor. Physixfactor heeft simulatie projecten als COMSOL consultant gedaan in onder meer:

Al deze toepassingen laten de kennis en kunde van Physixfactor zien. Alleen resultaten tellen in onze samenwerking met u. Dit wordt gegarandeerd door Physixfactor.

 

COMSOL Certified Consultant

Physixfactor is opgenomen in de lijst van de firma Comsol als certified consultant. Als u overweegt om uw FEM projecten uit te besteden, neem dan contact ons op. Informeer naar de vele mogelijkheden op FEM gebied zonder enige verplichting. Physixfactor werkt samen met experts op het gebied van materiaal technologie zoals R&D van der Stappen. Als scheikundige reacties onderdeel zijn van uw simulaties, dan zet Physixfactor de nauwe samenwerking met Sparkorigin in.