COMSOL Multiphysics® specialist   2013-09-13 14-23-43_Square website

Physixfactor is gecertificeerd consultant in de Finite Element Method (FEM) software van COMSOL. Physixfactor heeft sinds 2005 ervaring met COMSOL in veel uitdagende problemen. De software is in een moderne programmeertaal geschreven en is geschikt om toe te passen op allerlei problemen in de industrie. De FEM software maakt gebruikt van meerdere natuurkundige modules, en het is mogelijk om meerdere gebieden van de natuurkunde te combineren om uw probleem op te lossen. Wanneer u twee of meer modules gebruikt voor complexe berekeningen kan het erg moeilijk worden. Dus als u dit ondervindt, dan is het misschien een idee om uw simulatie probleem uit te besteden aan Physixfactor. Physixfactor heeft simulatie projecten als COMSOL consultant gedaan in onder meer:

Al deze toepassingen laten de kennis en kunde van Physixfactor zien. Alleen resultaten tellen in onze samenwerking met u. Dit wordt gegarandeerd door Physixfactor.

 

COMSOL Certified Consultant

Physixfactor is door de firma Comsol opgenomen in de officiële lijst van certified consultants. Physixfactor heeft zich sinds de oprichting in 2005 volledig toegelegd op COMSOL en is dan ook dé expert geworden in deze software. Physixfactor behoort tot de enige twee bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn in Nederland. Als u overweegt om uw FEM projecten uit te besteden, neem dan contact ons op. Informeer naar de vele mogelijkheden op FEM gebied zonder enige verplichting. Physixfactor werkt samen met experts op het gebied van materiaal technologie zoals R&D van der Stappen. Als scheikundige reacties onderdeel zijn van uw simulaties, dan zet Physixfactor de nauwe samenwerking met Sparkorigin in.